Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Δευτέρα 27/05/2019
 
 
ΡολλάΜοτέρ & Αυτοματισμοί

Πολυουρεθάνης φυλλαράκι
Βαρέως Τύπου φυλλαράκι
Κουτιά Αλουμινίου
Κουτιά PVC
Κουτιά Εξωτερικά
Κουτιά με Μόνωση (Θερμομονωτικά)
Μοτέρ & Αυτοματισμοί
Αξεσουάρ Ρολλού
VEKA SPECTRAL
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ
ALSYK: Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλών απαιτήσεων
Μεγάλος διαγωνισμός της ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ
Black friday στην Alsyk Συκοβάρης
Login
username:

password:

 

Οι αυτοματισμοί που διαθέτουν σήμερα όλα τα ρολά είναι πολλαπλών δυνατοτήτων. Με τους ασύρατους ηχανισούς μπορείτε να ηλεκτροκινείτε τα ρολά του σπιτιού σας, τις αυλόπορτες αλλά και τις γκαραζόπορτες έχοντας ασφάλεια, άνεση και ξεγνοιασιά.

Ηλεκτροκίνηστε τα ρολά σας με μοτέρ και κερδίστε σε...

Άνεση: Κάντε το άνοιγμα και το κλείσιμο των ρολών σας παιχνίδι. Ανοίξτε και κλείστε τα ρολά σας με το πάτημα ενός κουμπιού από το τηλεχειριστήριο, από το κρεβάτι ή την πολυθρόνα σας. Ξεχάστε πλέον το χειροκίνητο πατροπαράδοτο τρόπο, με τον οποίο ανοίγατε και κλείνατε τα ρολά σας.

Ασφάλεια: Εγκαθιστώντας ένα χρονοδιακόπτη μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες που θέλετε να ανοίγουν και να κλείνουν τα ρολά σας. Έτσι ακόμα και όταν απουσιάζετε από το σπίτι, τα ρολά ανοίγουν και κλείνουν δίνοντας την εντύπωση ότι εσείς βρίσκεστε στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα να καθορίσετε και διαφορετικές ώρες ανά ημέρα για το άνοιγμα και το κλείσιμο των ρολών σας.

Διαχείριση Ενέργειας: Με τη χρήση των αυτοματισμών μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να διαχειριστείτε τη θερμότητα του χώρου σας από 15% έως και 20% σε σχέση με τα χειροκίνητα ρολά.

Μεγαλύτερη Ανθεκτικότητα των ρολών σας: Οι μηχανισμοί μας, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των ρολών καθώς η τεχνολογία τους εγγυάται την ομαλή λειτουργία τους. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που το ρολό αντιληφθεί κάποιο εμπόδιο κατά την κάθοδο σταματά αυτόματα και ανεβαίνει (με χρήση από τις σειρές μοτέρ Oximo και Ilmo). 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr