Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Πέμπτη 23/05/2019
 
 
Συνθετικά Κουφώματα AluplastΕξωτερικές Πόρτες uPVC (Επαναφοράς & Κουζινόπορτες)

Χρωματολόγιο uPVC
Διαμορφωτής χρώματος aluplast
Ανοιγόμενα Ανακλινόμενα
Εξωτερικές Πόρτες uPVC (Επαναφοράς & Κουζινόπορτες)
Εξωτερικές Πόρτες uPVC (Είσοδοι)
VEKA SPECTRAL
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ
ALSYK: Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλών απαιτήσεων
Μεγάλος διαγωνισμός της ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ
Black friday στην Alsyk Συκοβάρης
Login
username:

password:

 

Είσοδος επαναφοράς είναι η βοηθητική πόρτα του κάθε σπιτιού. Λέγεται αλλιώς και κουζινόπορτα.

Όταν θα έρθουμε να τοποθετήσουμε την πόρτα, θα παρατηρήσετε ότι έχει τρεις μεντεσέδες με τρισδιάσταστη ρύθμιση 80 κιλών . Αυτό σημαίνει ότι η τοποθέτηση της πόρτας θα αγγίξει την τελειότητα ηρώντας όλες τις προϋποθέσεις. Η ALSYK δεν αφήνει τις πόρτες στην τύχη τους. Με τους μεντεσέδες θα ρυθμιστει στην καταλληλότερη θέση.

Στην φωτογραφία βλέπετε έναν μεντεσέ με  δυνατότητα χρώματος λευκό , ασήμι, και καφέ σκούρο.  

Οι είσοδοι επαναφοράς / κουζινόπορτες περιλαμβάνει κάσα κουφώματος 70 χιλιοστών και φύλο 105 χιλιοστών.

Ασφάλεια:

Επειδή στην ALSYK πρωταρχικό ρόλο παίζει η ασφάλεια, η κλειδαριά που τοποθετούμε είναι τεσσάρων σημείων (μπίλιας), στο σύνολο πέντε μαζί με το κεντρικό κλείδωμα. . Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι περιλαμβάνουν μηχανισμό ασφαλείας 5 σημείων που ασφαλίζει και σφραγίζει με μια απλή κίνηση. Για περισσότερα αξεσουάρ κάντε κλικ εδώ.

.

Πόμολα/χερούλι:

Μπορείτε εσείς να επιλέξετε τι σας βολεύει. Μπορείτε είτε να επιλέξετε πόμολο έξω είτε χερούλι μέσα-έξω. Στην εταιρεία μας η επιλογή είναι δική σας. Για να δείτε ποικιλία από πόμολα κάντε κλικ εδώ.

Εξοικονομηση χώρου:

Για όλες τις ανάγκες σας, η εταιρεία μας έχει την λύση. Εάν έχετε πρόβλημα με τον χώρο, μην αγχώνεστε! Η ALSYK μπορεί να κάνει την πόρτα να ανοίγει με ώθηση προς τα έξω.

Στην πάραπανω φωτογραφία βλέπετε ότι μπορούμε να βάλουμε ακόμα και σίτα. Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ.

Στην φωτογραφία βλέπετε μία τομή απο το κατοκάσι  κουζινόπορτας . Εμείς τώρα θα σας εξηγήσουμε γιατί η ALSYK φροντίζει για εσάς. Για παράδειγμα στο κάτω μέρος της πόρτας, βρίσκεται το κατωκάσι. Το ύψος στο κατωκάσι αγγίζει τα 17 χιλιοστά. Πάνω στο φύλλο της πόρτας υπάρχει ο νεροσυλλέκτης με βουρτσάκι όπως η παρακάτω εικόνα.  Τι σημαίνει αυτο; Ότι όταν βρέχει το νερό που πέφτει πάνω στην πόρτα δεν μεταφέρεται μέσα στην οικία αλλά απομακρύνεται.

Ταμπλαδάκια οποιαδήποτε μορφής:

 

Οτιδήποτε ζητήσετε από την ALSYK θα το κάνει. Από την μέση και κάτω της πόρτας που βλέπετε μπορείτε να επιλέξετε ταμπλαδάκια. Συνήθως το επιλέγουν οι πελάτες μας για λόγους ασφάλειας και για να αποφύγουν το  τζάμι. Οποιαδήποτε μορφή θελήσετε, εμείς είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε. Για περισσότερα όσον αφορά τα ταμπλαδάκια κάντε κλικεδώ.

Χρώμα:

Όσον αφορά το χρώμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διχρωμίες. Για παράδειγμα μπορείς να βάλεις συνθετικό κούφωμα μπλε έξω και λευκό μέσα και αντίστροφα. Συνήθως στα νησιά ή σε πολυκατοικίες που τηρήται ο χρωματισμός, στα συνθετικά κουφώματα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Για περισσότερα όσον αφορά τα βασικά χρώματα και τα έξτρα των συνθετικών κουφωμάτων, μπορείτε να δείτε, κάνοντας κλικ εδώ. (Χρόνοι παράδοσης στην κατηγορία Extra color είναι 8 εως 10 εβδομάδες για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.)

Μηχανισμός:

 O μηχανισμός των συνθετικών κουφωμάτων είναι της Roto με σύστημα κλειδώματος E-P-V.

Η κάσα των συνθετικών κουφωμάτων μπορεί να έχει μονό, διπλό ή τριπλό οδηγό από 55 μέχρι 136,6 mm. Oι Υαλοπίνακες είναι FLOAT 4-12-5 mm και οι διαστάσεις φύλλου είναι στα 1000mm για το μονόφυλλο και στα 2000 mm για το Δίφυλλο.

  Για σχέδια πορτών, πάνελ κάντε κλικ εδώ  


 

 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr