Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Τετάρτη 24/04/2019
 
 
Μηχανισμοί κουφωμάτων Συστήματα Αποτροπής Διάρρηξης

Μηχανισμός Περιμετρικού Roto NT
Μηχανισμούς Πανζουργιών Fentro
Συστήματα Αποτροπής Διάρρηξης
Πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας
Πόμολα & Λαβές
Αξεσουάρ Μηχανισμών
Μηχανισμός Περιμετρικού GU
VEKA SPECTRAL
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ
ALSYK: Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλών απαιτήσεων
Μεγάλος διαγωνισμός της ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ
Black friday στην Alsyk Συκοβάρης
Login
username:

password:

 

Mε 190 ευρώ, διώχνεις τους ληστές!

Αν επισκεφθείτε τις εκθέσεις μας ή τους εξιδικευμένους συνεργάτες μας  θα έχετε  την ευκαιρία να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια, χωρίς το άγχος μήπως μπει κάποιος να σας ληστέψει. Η Alsyk έχει την λύση για όλες σας τις απαιτήσεις.

Ατομικός Συναγερμός Πόρτας ALS-01

1)Οπλίζει και αφοπλίζει μέσα ή έξω από το σπίτι με τηλεχειριστήρια που δεν αντιγράφονται.

2)Ο χρόνος ενεργοποίησης και διάρκεια λειτουργίας της σειρήνας μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη.

3)Τα τηλεχειριστήρια είναι μοναδικά και λειτουργούν μόνο αφού δηλωθούν προηγουμένως από τον χρήστη στην συσκευή. Τα τηλεχειριστήρια δεν αντιγράφονται από τρίτους διότι λειτουργούν με κυλιόμενο κωδικό.

4)Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των τηλεχειριστηρίων αυτά μπορεί να ακυρωθούν από τον χρήστη μέσα από την συσκευή και να δηλωθούν εκ νέου καινούρια τηλεχειριστήρια από τον ίδιο τον χρήστη και όχι απαραίτητα από κάποιον τρίτο , π.χ. ηλεκτρονικό ή άλλο τεχνίτη.

5)Τα τηλεχειριστήρια μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία συσκευές αφού προηγουμένως δηλωθούν στην συσκευή που θέλουμε να λειτουργήσει χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι τα τηλεχειριστήρια της μίας να μπορούν να λειτουργήσουν την άλλη συσκευή αν προηγουμένως δεν δηλωθούν σε αυτή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως MASTERKEY μέχρι και 4 ομάδες και υποομάδες. Η δυνατότητα αυτή των τηλεχειριστηρίων καθιστά ιδανική την εγκατάσταση του SD-01 σε ξενοδοχειακές μονάδες bungalows, εταιρίες logistics, και εργοστάσια.

6)Η ενεργοποίηση του συστήματος γίνεται από διακριτικούς και μικροσκοπικούς αισθητήρες υπερύθρων που τοποθετούνται έξω από την πόρτα και ενεργοποιούν την σειρήνα άμεσα μόλις αντιληφθούν την παραμικρή παρενόχληση.

7)Το σύστημα τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε πόρτα, παλιά ή καινούρια Το σύστημα μπορεί να εφαρμοσθεί σε πόρτες εισόδου διαμερισμάτων, εξωτερικά κουφώματα, επαγγελματικούς χώρους , γραφεία και αποθήκες Λειτουργεί με ρεύμα 110-240V ac/50-60Hz και σε περίπτωση διακοπής με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Ηλεκτρικός Πίρρος ασφαλείας
 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr