Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Πέμπτη 23/05/2019
 
 
ΥαλοπίνακεςΚαίτια - Τρανσέ

Γυάλινες πόρτες
Laminated Glass
Κρύσταλλο ασφαλείας
Καίτια - Τρανσέ
Χαρακτηριστικά υαλοπινάκων
Download Αrea
VEKA SPECTRAL
Ημερίδα του ΚΕΑΝ για τις «Πράσινες Διαδρομές σε Ομορους Δήμους»
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Alsyk Hellas: Μεγάλα έργα στην Ελλάδα την εμπιστεύονται
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Θα χρηματοδοτήσει με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ
ALSYK: Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις υψηλών απαιτήσεων
Μεγάλος διαγωνισμός της ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ
Black friday στην Alsyk Συκοβάρης
Login
username:

password:

 

H ALSYK Συκοβάρης σας προτείνει τα παρακάτω καίτια...

Στην φωτογραφία βλέπετε την πιο ακριβή λύση για τα καίτια. Είναι ακριβή μιας και χρησιμοποιεί την παραδοσιακή γραμμή. Ονομάζεται αλλιώς και ως εξωτερικό καίτι 48.

Τραβέρσα με φάρδος 54 mm. Το λέμε και καϊτι εσωτερικό 54. Είναι η ιδανικότερη λύση από πλευράς εμφάνισης και οικονομίας. Και κάτι ακόμα τα καίτι μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα χρώματα.

Στην φωτογραφία βλέπετε εσωτερικό καίτι. Μπορείτε να το βρείτε σε αποχρώσεις λευκό, χρυσό, και ασημί. Το φάρδος είναι 9 mm. Eπίσης το καίτι έχει δυνατότητες πολλαπλών σχεδίων όπως ρόμβους, πολύγωνα και άλλα.

Στην φωτογραφία βλέπετε εσωτερικό καίτι φάρδους 18 mm ή 24mm. Όσον αφορά τους χρωματισμούς υπάρχει λευκό, ασημί, χρυσό και επιλογής χρώματος ral ή ξύλου.

 Αυτοκόλλητα συνθετικά καίτια στην μία πλευρά. Το καίτι που βλέπετε αριστερά στην φωτογραφία είναι ιδανικό για τις καιρικές συνθήκες της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί πως προτείνεται ανεπιφύλακτα από την εταιρεία μας.

Aυτοκόλλητα συνθετικά καίτια και για τις δύο πλευρές. Εάν μένετε σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες τότε δεν σας το προτείνουμε.

Για περισσότερα πρόσθετα και αξεσουάρ κάντε κλικ εδώ.

 

 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr