Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Κυριακή 18/08/2019
 
 
NEA


 
 
Μεγέθυνση

Εκτύπωση
   
  H ALSYK σε ημερίδα για το Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον  
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το B2Green.gr σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος sealab.gr του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον"».

Η αποδοχή των επαγγελματιών του χώρου αλλά και η ενεργή συμμετοχή θεσμικών εκπρόσωπων, ακαδημαϊκών και διακεκριμένων στελεχών της αγοράς στο κάλεσμα του B2Green για συζήτηση σχετικά με το "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον", ήταν μοναδική. Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, βρέθηκαν συνολικά περίπου 400 σύνεδροι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη σημασία του προγράμματος, τόσο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου.

Έπειτα από τις 11 πρώτες σημαντικές παρουσιάσεις της ημερίδας, παραθέτουμε την πολύ ενδιαφέρουσα Παρουσίαση της εταιρείας Alsyk Συκοβάρης ΑΒΕΕ (Συστήματα Κουφωμάτων), από τον κ. Νατσίκο Ζήση, Διευθυντή Πωλήσεων Alsyk Συκοβάρης ΑΒΕΕ, μια παρουσίαση που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, μιας και τα κουφώματα και οι υαλοπίνακες κυριάρχησαν στις παρεμβάσεις του "εξοικονόμηση κατ' οίκον".
 
 
Επιστροφή
  Προηγούμενο Επόμενο  
 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr